Wednesday, November 5, 2014

BUNDLE | shopping




Assalam,


Aku skrg dah jadi makin meroyan nak membeli di bundle...pantang nampak kedai bundle, laju je nak singgah...minggu lepas shj dah 3x aku pi membeli...aku kalo tgk baju kat online ni...aduhai, tgk gitu je lah...takde rasa ape ape...kecuali kalo aku ada nampak org jual online tshirt superdry...haaaa tu mmg aku sawan tgk...tgk je lah...harga mahal bebenor utk sehelai tshirt...


Aku suka pi bundle dgn abah...perhhh mmg best sgt...blh layan berjam duduk dlm kedai...abah aku ada byk koleksi bundle...koleksi abah siap blh buat pi niaga bundle lg..hahaha...mak tiri aku sampai stress...kalo dtg rumah aku dgn lenggang kangkung je....bila balik penuh barang, gara gara borong kat bundle lg....:)


Pencinta jaket, aku suka sgt pakai jaket...koleksi jaket aku mmg byk...pakai baju kurung berjaket, pakai jubah berjaket...pakai apa apa, semua nak berjaket...so, nak jaket cantik dan unik..hanya dibundle aku blh jumpa...jaket yg aku minat bkn yg jenis ketat ikut badan...aku suka yg saiz besar dan labuh...Ramai jugak org tanya, nape suka sgt berjaket, hhmmm dlm jaket byk poket...tu yg paling aku suka...aku kdg kdg jarang bawak beg...so aku suka letak barang mcm wallet hp kunci dlm jaket...botol susu anak pun aku letak...hahaha...


Koleksi tshirt aku pun byk dibundle...aku suka koleksi tshirt mickey...skrg susah nak jumpa koleksi mickey..masa  aku belajar kat utara dulu, mmg byk gila koleksi tshirt mickey ni...tu kemain byk borong...sehelai tshirt baru rm5...kdg kdg blh dpt rm3...rindunya kedai bundle kat utara...kalau bundle koleksi dari jepun lg best...wuhuuuu....






baju ni byk poket tersembunyi...3 helai ni baru RM30...jimatt...


Ini koleksi baju aku utk bulan ni...aku suka pakai sport shoes kalo nak pegi jalan jalan kecuali pegi opis...pegi opis aku pakai selipar jepun je...hehehe...





No comments: